Kontakt os

Velkommen til Sharp

Sharp har opfundet unikke produkter og løsninger, til gavn for samfundet og erhvervslivet i mere end 100 år. Vores tro er i dag den samme som dengang: en ambition om excellence.

Vores historie begyndte med opfindelsen af en altid-skarp mekanisk blyant (heraf navnet ‘Sharp’) og fortsatte med en lind strøm af innovative produkter. Vi kommercialiserede de første japanske TV og radioer og verdens første LCD-lommeregnere. Men det var blot begyndelsen.

Et århundrede senere fortsætter vi med nye innovative og prisvindende produkter på områder så forskellige som dokumentløsninger, IT tjenester, visuelle løsninger, energiløsninger og betalingssystemer.

 

 

Inspireret design

Drivkraften bag vores forskning og udvikling er ikke blot at skabe bedre udgaver af eksisterende produkter - vi stræber efter mere. På arbejde, hjemme og overalt midt imellem er vores mission at skabe og inspirere unikke produkter og løsninger, som forbedrer livskvaliteten for mennesker over hele verden.

I forretningslivet hjælper vores prisbelønnede produkter med at sænke omkostningerne og øge produktiviteten, hvilket gør strømmen af informationer nemt og sikkert.

Hjemme kan vores forbrugerelektronik øge dit velbefindende og give bedre hjemmeunderholdning. Vores avancerede solceller og energistyringssystemer kan reducere dit CO2-fodspor og spare dig penge.

 

 

Sharp og miljøet

Vi tager vores miljøansvar alvorligt hos Sharp. Fra produktdesign til fremstilling, til emballering, til energiforbrug og hele vejen frem til bortskaffelse af udtjente produkter gør vi alt, hvad vi kan, for at reducere affaldsmængden og spare på ressourcerne.

Sharp Dokumentløsninger

Sharp producerer et stadigt voksende sortiment af printere, fra den kompakte men alligevel effektive frem til de kraftige produktionsklasse maskiner til moderne printerrum, alle suppleret med Sharp’s optimerede softwareløsninger med større produktivitet og et bedre investeringsafkast.

Sharp Visuelle løsninger

Sharp producerer verdens mest avancerede fladskærmsteknologi. Vores interaktive skærme, videovægge, storformatskærme til digital skiltning, og professionelle skærme til overvågning og kontrolrum, storcentre, butikker, TV-studier, designstudier og hvor som helst, hvor højkvalitetsskærme er afgørende.

Sharp Administrerede tjenester

Sharp Administrerede tjenester omformer produktivitet, forbedrer kontorets arbejdsgange gennem hele dokumentets levetid, samt sørger for, at din It-infrastruktur, servere og netværk er pålidelige, sikre og effektive.

Sharp Sol Energi

Sharp leverer højkvalitets solpaneler til din bolig, til kommercielle formål samt fritstående solcelleanlæg og muligheder for fælles solcelle projektudvikling. At levere solenergiløsninger har været en af Sharps kernekompetence i mere end 60 år.

Sharp Elektroniske salgssteder

Hundredtusinder kunder anvender Sharp EPoS-teknologi, i nogle af de mest krævende og forskelligartede detail og restaurant miljøer rundt om i verden.